Bydelsprisen 2021 blev overrakt til Michael Petersen, der har tegnet illustrationerne af dyrelivet i Utterslev Mose.

Modtageren af Bydelsprisen

Michael er tidligere grafiker i Zoologisk Have, og han har på frivillig basis udvalgt og tegnet de særlige naturkvaliteter i bydelen på Utterslevs Moses nye skilte til glæde for både borgere fra bydelen og besøgende udefra. Michael har illustreret 16 plancher af dyrelivet, der hænger otte steder omkring Utterslev Mose. Derudover har Michael også været med til at designe tre kommende skiltehuse, hvor han har skrevet og tegnet mosens historie, beskrevet vandets veje og de dominerende naturtyper.

Lokaludvalget har valgt, at Michael skal have årets Bydelspris, fordi han har sat et varigt præg på bydelen og på Utterslev Mose ved at illustrere mosens dyre- og planteliv med smukke tegninger, fine tekster og flotte skiltehuse.

Bydelsprisen hylder dem, der er med til at gøre noget særligt for bydelen

Hvert år uddeler lokaludvalget Bydelsprisen på 10.000 kr. til en gruppe, klub, forening, institution, forretning eller enkeltpersoner, der har gjort en særlig indsats for at skabe en levende udvikling af Brønshøj-Husum og bidraget til at gøre bydelen kendt som et attraktivt sted at bo, handle og leve i.

Hvert år spørger lokaludvalget, hvem I synes, der skal have Bydelsprisen, og i år har vi modtaget 19 forskellige forslag. Tak til alle jer, der har hjulpet os med at nominere kandidater til Bydelsprisen. Det er så dejligt at se hvor mange, der bidrager til et mangfoldigt, kulturelt, rent og livligt Brønshøj-Husum.

Nogle af de øvrige indstillede kandidater er:

 • Annie Petersen leder af Tingbjerg Pensionistcenter
 • Brugergruppe i Aktivitets- og samværstilbuddet Brønshøjvej
 • Bröns
 • Brønshøj Bistro
 • Brønshøj Boldklub
 • Brønshøj Sommerjazz
 • Brønshøj-Husum Aktiv-Center
 • Café Mors Varme Hænder
 • Delte Vande
 • Flemming Antony
 • Frisør Luckow
 • Holdlederne i Tingbjerg svømmeklub
 • Husum Boldklub
 • Kirstens Konditori
 • Krumspring Idrætsforening
 • Michael fra Din Tøjmand Mik M
 • Visens Venner Brønshøj

Se de tidligere års modtagere af Bydelsprisen her.