Brønshøj-Husum Lokaludvalg vil gerne være med til at sætte fokus på idrættens vigtighed i vores lokalsamfund, og til december skal vi uddele de årlige idrætspriser i Brønshøj-Husum for første gang. Lokaludvalget har overtaget prisuddelingen fra den tidligere sammenslutning Brønshøj og Husum Forenede Sportsklubber, der har uddelt priserne siden 1974.

Lokaludvalget inviterer derfor alle idrætsforeninger, der har idrætsaktiviteter i Bellahøj, Brønshøj, Husum eller Tingbjerg (inkl. Rådvadsvej, Genforeningspladsen og Grøndalscenteret) til at være med i uddelingen af de to idrætspriser. For vi har brug for jeres hjælp til at uddele priserne. Hvem har lavet en helt særlig idrætsindsats i 2022, og hvem fortjener at modtage de to priser?

Som forening kan I både sende os nomineringer på hvem I synes fortjener priserne, og I kan deltage på netværksmødet den 21. november, hvor vi sammen vælger, hvem priserne skal uddeles til. Til selve prisuddelingen onsdag den 7. december på EnergiCenter Voldparken inviterer vi hele bydelen til en fejring af den lokale idræt.

De to priser, som vi uddeler, er:

  • Idrætsprisen, der uddeles for en bemærkelsesværdig idrætspræstation udført af en enkelt person eller et hold i 2022.
  • Lederprisen, der uddeles for en bemærkelsesværdig ledergerning udført af en enkelt person enten gennem flere år eller i 2022.

Hvordan deltager du som forening?

Din forening kan deltage på tre måder:

  1. Send os jeres forenings NOMINERINGER til både idrætsprisen og lederprisen frem til den 14. november. Du kan enten udfylde denne blanket i Word med jeres nomineringer og sende på mail til fp3z@kk.dk, eller du kan udfylde denne online blanket: https://llk.dk/ubtz5o.
  2. Send en repræsentant fra jeres forening til at deltage i NETVÆRKSMØDET den 21. november kl. 17-18.30, hvor vi sammen udvælger prismodtagere. På mødet vil I have mulighed for at møde andre idrætsforeninger i bydelen og være med til at vurdere alle de indsendte idrætsindsatser i bydelen.  Tilmeld jer til mødet senest den 14. november.
  3. Deltag i PRISUDDELINGEN onsdag den 7. december fra kl. 16-19 på EnergiCenter Voldparken til en fest i idrættens tegn for hele bydelen med aktiviteter for store og små, underholdning, mad og selvfølgelig selve overrækkelsen af de to priser. I er velkomne til at lave en aktivitet, opvisning eller lignende.

Hvis du og din forening gerne vil deltage på den ene eller den anden måde, så send en mail til Katrine på fp3z@kk.dk.