Årets Bydelspris er uddelt. 45 spændte Kulturtræf-deltagere sad klar med jubel og klapsalver, da formand for Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Christoffer Rosenkrands, afslørede prismodtageren.

I år har lokaludvalget besluttet, at Bydelsprisen i år går til Jesper Ravn Nielsen for arbejdet med ’En sommerdag på Bellahøj’. 

 

I formandens tale til prismodtageren lød det blandt andet: “Jesper Ravn har arrangeret en sommerdag på Bellahøj i 10 år. Festivalen er vokset fra en endags-begivenhed til nu tre dage med danske kunstnere, fest, Djs og meget andet. Jesper har desuden gennem årene arrangeret en række andre koncerter og begivenheder i lokalområdet og skaber og udvikler, på sin helt egen måde, dermed et lokalt forankret, non-profit-orienteret musikmiljø der beriger bydels kunst- og kulturliv. En Sommerdag på Bellahøj er blevet et brand af Brønshøj-Husum, som tiltrækker besøgende udefra, der opdager Bellahøj Friluftsscene og vores bydel.”

 

Lokaludvalget har uddelt prisen siden 2012. Med æren følger 10.000 kr. Vi annoncerer Bydelsprisen offentligt, så alle kan komme med forslag til, hvem der skal have Bydelsprisen. I år har lokaludvalget modtaget 25 forskellige forslag til prismodtagere. Når lokaludvalget skal vælge blandt de mange gode forslag, så lægger vi vægt på,  at modtageren har:

– Ydet en særlig indsats for at fremme udviklingen af et godt og levende miljø for borgerne i Brønshøj-Husum.

– Taget initiativer og virket som igangsætter og inspirator for fornyelsen og udviklingen af handelsstrøgene, torve, parker, volde, moser, boligområder, skoler, institutioner, det sociale eller kulturelle liv og dermed gjort Brønshøj-Husum kendt som en attraktiv bydel.

– Udvist mod og nytænkning.