Med ‘Frivillig Fredag’ den 28. september kl. 17.00 – 20.00 fejres alle frivillige i Brønshøj-Husum.

Fest for alle frivillige i Brønshøj-Husum

Den 28. september 2012 indvies Frivilligcenter i EnergiCenter Voldparken med en fest for de frivillige fra kl. 17.00 – 20.00. Borgmester for Kultur og Fritid, Pia Allerslev åbner ballet kl. 17.

Alle er velkomne

Hvis du er frivillig, så kom og bliv fejret. Hvis du selv går og overvejer at melde dig som frivillig, så kom og mød foreninger og projekter, som har brug for dig. Der er mange, som gerne vil gøre et stykke frivilligt arbejde i Brønshøj-Husum, men ikke lige ved, hvor og hvordan. Vi sørger for at frivillige og foreninger finder hinanden i festlige rammer.

Få lavet din profil

På dagen kan du få tegnet din frivilligprofil, som viser hvad du er god til og har lyst til. På den måde kan du bedre finde en forening eller et arrangement, som har brug for dig. Din forening kan også få tegnet en profil over de frivillige i har brug for.

Find din match

Hvad er en god fest uden et nyt bekendtskab? Nogle bekendtskaber varer som bekendt længe. Vi laver en sjov og hurtig speeddate mellem foreninger og frivillige. Inden aftenen er omme er der helt sikkert udvekslet en del telefonnumre og emails, garanterer den nye frivilligcenterleder Mads Faber Henriksen.

Hyld årets frivillig i København

Der er flere lokale fra Brønshøj-Husum, som er nomineret til årets frivillig i København. Vi hepper på de nominerede og bliver klogere på, hvad der driver dem.

Når festen er forbi

Alle kan lide en god fest og festen skal gerne være med til at give motivation hos frivillige og nye frivillige i foreningerne og i boligområderne. Håbet er, at Frivilligcentret kan være med til at skabe en stærkere frivillighedskultur i Brønshøj-Husum og første skridt er at matche foreninger og projekter med interesserede frivillige i Brønshøj-Husum.

Der serveres en let anretning. Tilmelding ikke nødvendig.

Bag arrangementet står Frivilligcenteret, Brønshøj-Husum Lokaludvalg m.fk.

Mere information

  • Hent folder her
  • Mere information hos Mads Faber, www.energicentervoldparken.dk
2 replies

Kommentarer er lukkede.