Den 24. maj kl. 11-14.30 sætter Brønshøj-Husum lokaludvalg fokus på at give nyt liv til dine gamle ting med et stort byttemarked, et værksted hvor børnene kan lave skrotrobotter, et billedværksted, samt en værksted hvor du kan få repareret dine ting og sager. Herudover vil der være jazzkoncerter, mad, kage saft og øl. Alt i alt en festlig dag. Det endelige program er klart i midten af maj. Har du lyst til at engagere dig på den eller anden måde i arrangementet så kontakt lokaludvalgets miljømedarbejder på zn6e @ okf.kk.dk

Tjek genbrugsdagens facebookside: https://www.facebook.com/events/663643533703214/

Venstre

1 svar
 1. Finn Markussen
  Finn Markussen siger:

  En idé jeg selv kunne tænke mig at være med til realisere: Mobilt møbelværksted.
  Pensionister, og andre uden mulighed for selv at udbedre skader/defekter på (have-)stole, borde, skabslåger og lignende, og som derfor står med valget mellem at beholde det mangelfulde, eller skrotte det og købe andet/nyt, skal alternativt kunne anmode det mobile værksted om en reparation i hjemmet. Eventuelt på ‘basen’ det stationære værksted (EnergiCentret?).
  Folkene på værkstedet bør som jeg (nylig efterlønner) være uden for arbejdsmarkedet, men med lyst til at udnytte erfaringer med almindeligt husligt vedligehold, dvs opgaver som ikke normalt varetages at private eller offentlige virksomheder. Reparatørerne skal ikke nødvendigvis fx være faguddannede snedkere/tømrere.

  Hilsen
  Finn

Kommentarer er lukkede.