Gå sommeren i møde med Brønshøj-Husum Walks fredag den 29. maj kl. 10-14. Brønshøj-Husum Lokaludvalg inviterer bydelens seniorer 60+ og andre interesserede på en hyggelig gå-quiz rundt i den naturskønne Utterslev Mose.

Program

Vi mødes klokken 10 på Boldklubben FIX’ boldbane (hjørnet af Pilesvinget og Brønshøj Kirkevej). Her vil Visens Venner Brønshøj sørge for, at både humøret, bentøjet og sangstemmerne bliver grundigt varmet op. Herefter bliver deltagerne sendt af sted i mindre hold og skal løse sjove opgaver ved poster, som er placeret rundt om i mosen. Ruten er cirka 3 kilometer og deltagerne sætter selv tempoet, så alle kan være med. Turens sidste stop er Café Pilen i Kulturhuset Pilegården, hvor alle holdene samles til en hyggelig afrunding på dagen med kaffe og sandwich samt quiz og uddeling af præmier. Kl. 14 siger vi tak for denne gang.

Billetter

Brønshøj-Husum Walks arrangeres i år i samarbejde med Kulturhuset Pilegården, Husum Vænge Centret, Tingbjerg Pensionist Center og Walk & Talk Vanløse. Billetter sælges i forsalg hos arrangørerne og i SeniorKlubben Vanløse. På dagen sælges ekstra billetter ved startstedet. Pris pr. deltager er 20 kr. og 30 kr. på dagen.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Lokaludvalget på 2700lokaludvalg@okf.kk.dk eller telefon 38 81 10 49. Vi glæder os til at se dig og dine venner.

Link: Download invitationen her