Brønshøj-Husum Lokaludvalg inviterer fredag den 3. juni kl. 14-15.30 til præsentation af et spændende og ambitøst koncept for et fremtidigt brug af Fæstningskanalen til kano- og kajaksejllads. Efter at Muzdah Fallah har præsenteret sit projekt, med særligt fokus på strækningen mellem Frederikssundsvej og Åkandevej vil der være debat om emnet.

Hvor: Energicenter Voldparken, Kobbelvænget 65

indbydelse-præsentationsmøde

Facebook begivenhed

2 replies
 1. Poul-Erik Neergaard
  Poul-Erik Neergaard siger:

  Det lyder spændende. Det har dog først rigtig effekt, hvis der åbnes op for padling fra Køge Bugt og helt til den østlige ende af Utterslev Mose med mulighed for teltning i begge ender. Der kunne godt (bør) kræves en mindre betaling ved teltning.
  Så mangler der bare forbindelse til Tuborg Havn, så kan man ro København rundt. Hvilket senarie.

 2. kuno laursen
  kuno laursen siger:

  Det lyder som et utroligt spændende og vitaliserende projekt. Der burde vidst ikke være de store argumenter imod at der kan sejles med kajak og kano, i fæstningskanalen, hvis der skabes et miljø der er sundt i og omkring kanalen.

Kommentarer er lukkede.