Brønshøj, Bellahøj, Husum og Tingbjerg har masser af spektakulære steder og spændende kulturtilbud, som fortjener at blive vist frem for hele København. Derfor skal vores bydel være med, når Københavns største årlige endagsbegivenhed folder sig ud over hele byen fredag den 11. oktober 2024.

Søg lokaludvalgets Kulturnatten-pulje senest 22. april

Hvis du vil lave et arrangement, der bidrager til det lokale Kulturnatten-program, kan du søge økonomisk støtte fra lokaludvalget. Der er 75.000 kr. i Kulturnatten-puljen og ansøgningsfristen er den 22. april.

Alle kan søge støtte fra Kulturnatten-puljen. Vi prioriterer at støtte projekter, der:

  • kan profilere bydelen og tiltrække gæster både fra bydelen og fra resten af Storkøbenhavn
  • har en bred folkelig appel og/eller præsenterer unikke steder eller oplevelser
  • forholder sig til rammerne for den Kulturnatten i København, hvor arrangementer skal være åbne i tidsrummet 18-23 og hvor gæster skal have Kulturpas for at deltage.

Kulturnatten-puljen er en del af vores Bydelspulje. Du søger efter samme retningslinjer og med det samme ansøgningsskema. Du kan læse mere om Bydelspuljen her.

Du kan få gode råd til din ansøgning, hvis du kontakter puljemedarbejder Marie Holm-Andersen på tlf. 24 99 02 13 eller ck23@kk.dk

Du kan også søge inspiration til dit arrangement i sidste års program her. 

 

Meld dig som frivillig

Hvis du ikke selv vil afholde et lokalt arrangement, kan du stadig være med. Der er altid brug for hjælpende hænder til at tjekke Kulturpas og meget andet. Ønsker du at hjælpe til som frivillig under Kulturnatten, så send en mail til Morten Gersager Abel på CW6W@kk.dk

 

Værd at vide som arrangør

Som arrangør af et Kulturnats-arrangement skal du betale et deltagergebyr på 3.000 kr. til Kulturnatten i København. Du kan søge støtte fra lokaludvalget til at betale for gebyret. OBS: Biblioteker og kulturhuse skal ikke betale gebyr.

Som arrangør er der en række deadlines, du skal holde. Til gengæld får du dit arrangement med i både det lokale program og i Kulturnattens officielle program. Kultur og Fritid Brønshøj-Husum søger for en samlet, lokal kommunikationsindsats.

Du kan læse mere om Kulturnatten og vilkår og rammer for kulturnatsarrangementer på Kulturnattens hjemmeside. Her kan du også læse om muligheden for at søge økonomisk støtte fra Kulturnatten til dit arrangement.

Link til Kulturnattens hjemmeside

 

Vigtige datoer for arrangører – Kulturnatten 2024

22. april: Sidste frist for at søge lokaludvalget om tilskud til arrangementer.

7. juni: Sidste frist for at søge Kulturnatten om tilskud til arrangementer.
14. august: Sidste frist for tilmelding via Kulturnattens hjemmeside til at være arrangør på Kulturnatten.
16. august: Sidste frist for indtastning af arrangement på Kulturnattens hjemmeside.
6. september: Deadline for info til brug i lokal PR (send til Morten Gersager Abel på cw6w@kk.dk)
16. september: Kulturnattens program offentliggøres
11. oktober: Kulturnatten afholdes

 

Foto: Kulturhuset Pilegården. Karen Ts performance udenpå Brønshøj Vandtårn i 2023.