Kom til byttemarked giv det legetøj som ikke bliver brugt og få noget nyt til kalendergaven eller julegaven. Der vil også være en afdeling for julepynt. Herudover er der julepynts workshop med Susse Volander og cafegald sælger Gløgg og æbleskiver. Det bliver smadder hyggeligt.

Facebook:

https://www.facebook.com/events/632537946799030/642672869118871/?notif_t=plan_mall_activity

 

BYTTEMARKED.DK:

Vores gamle ting har værdi, og ved at bytte med hinanden kan vi forlænge tingenes levetid og give dem både nye hjem og nyt liv. Byttemarked er en ny bevægelse, der i al sin enkelthed går ud på at bytte ting og sager og få en god oplevelse med i handlen. …..’

Giv, hvad du har… Tag, hvad du kan bruge. Konceptet er simpelt: Find nogle ting frem, som du ikke bruger mere, men som er for gode til at smide ud. Tag dine ting med ned til Byttemarked og tjek ind ved de frivillige. Derefter kan du frit tage de ting som du har brug for. Du må tage lige, hvad du vil.