Har du en god idé og vil du gerne nå at realisere den i år? Så er det nu du skal søge penge fra Bydelspuljen. September er sidste frist for at få midler fra Bydelspuljen til projekter, der finder sted i 2014.
Den 23. september er der ansøgningsfrist til puljen. Her kan du søge støtte til aktiviteter, der afvikles i 2014. Du kan også tyvstarte på næste års projekter og få midler til aktiviteter i 2015. Du får svar på din ansøgning efter den 23. oktober.

Den 15. december er der igen ansøgningsfrist. Disse ansøgninger behandles på Lokaludvalgsmødet den 22. januar 2015.

Få hjælp til din ansøgning

Har du en idé, som du ikke ved, om du kan få støtte til? Har du brug for hjælp til at udfylde ansøgningsskemaet? Så kontakt vores puljemedarbejder Marie på ck23@okf.kk.dk eller 24 99 02 13.

Læs mere og søg Bydelspuljen her