Onsdag den 2. november 2016 afholdt Lokaludvalget borgermøde om Brønshøj Vandtårn og mere end 60 personer var mødt op for at give deres idéer til den fremtidige anvendelse af tårnet.

Du kan læse et referat fra mødet her

_______________________________________________________________________

Information om mødet

Formålet med mødet var at komme med idéer til aktiviteter og starte arbejdet med at danne en forening der i samarbejde med Københavns Kommune skal varetage udviklingen og administrationen af Vandtårnet og skaffe de økonomiske midler, der skal til for at realisere de mange idéer til hvad Vandtårnet skal bruges til.

Program for borgermødet

Kl. 18: Se vandtårnet indefra

Vi lukker vandtårnet op for dem, der endnu ikke har set det. Vi mødes ved Vandtårnet. Særskilt tilmelding nødvendig senest den 26. oktober til 2700lokaludvalg@okf.kk.dk NB: Kun for deltagere i borgermødet.

Kl. 19.00: Oplæg ved panel bestående af Jens Kjær Christensen (medlem af Borgerrepræsentationen for Enhedslisten), Jens-Christian Lütken (medlem af Borgerrepræsentationen for Venstre), Jan Lindboe (Kultur Nord) og Helle Gammelgaard (Spejdergruppen Bellahøj 21st Barking)
Kl. 19.40: Gruppearbejde: drøftelse af idéer til anvendelsen af Vandtårnet samt formulering af 3 spørgsmål til panelet
Kl. 20.40: Grupperne fremlægger forslag og spørgsmål til panelet
Kl. 21.20: Panelet svarer på spørgsmål
Kl. 21.50: Opsamling – hvordan kommer vi videre?

Baggrund

Brønshøj-Husum Lokaludvalg har længe arbejdet for, at det gamle Brønshøj Vandtårn bliver åbnet op, så hele København kan nyde den smukke udsigt fra toppen og deltage i kulturelle events i og uden for tårnet. Nu er drømmen ikke langt fra at være realiseret. Vandtårnet er på kommunale hænder, og der er bevilget penge til en basal renovering, så tårnet bliver mere publikumsvenligt. Men hvad skal der ske nu? Idéerne er mange og pengene er få. Der er brug for ildsjæle, der vil trække i arbejdstøjet og hjælp med at gøre Vandtårnet til en ny attraktion i København og et værdifuldt kulturelt samlingssted for Brønshøj-borgerne.

Læs mere om Lokaludvalgets arbejde for at skabe liv i vandtårnet her