Golden Days festivalen skydes i gang i september med fokus på 1950’ernes forstæder. Tag med på veteranbussen d. 12. september fra 16-18, når den kører fra Bellahøj til Tingbjerg og retur. På turen kan du høre GHB Landskabsarkitekter fortælle om modernismens parklandskaber, haverum i en mønsterby og se Tingbjerg skyline.

Med i bussen følger historiker Signe Sophie Bøggild, der gør dig klogere på historien om Steen Eiler Rasmussen idealer for 50’ernes byplanlægning.

Tilmelding sker via mail til: y71c@okf.kk.dk Du kan også ringe til Lokaludvalgssekretariatet på 3881 1049. Mødested er foran Bellahøj Svømmehal. Arrangementet er gratis. Så meld dig til hurtigst muligt – der er begrænsede pladser i bussen!

Brønshøj-Husum Lokaludvalg har arrangeret busturen i samarbejde med Tingbjerg Områdesekretariat.

Mere information
Hent flyeren  her