Lokaludvalget arbejder løbende for at skabe mere sundhed og tryghed i bydelen. Hjertestartere kan være med til at styrke både tryghed og sundhed. Derfor går lokaludvalget med overvejelser om at indkøbe flere hjertestartere, så bydelen kan blive ligeså godt dækket ind som de øvrige københavnske bydele.

Nye hjertestartere kunne f.eks. blive placeret ved Utterslev Huse eller Bellahøj Nord. Eller der kunne opsættes endnu en i EnergiCenter Voldparken.

Har du forslag til andre relevante steder i bydelen at opsætte nye hjertestartere? Så send dit forslag til lokaludvalget enten her på hjemmesiden, på Facebook eller pr. mail til 2700lokaludvalg@okf.kk.dk.

Kender du til eksisterende hjertestartere, hører vi også meget gerne fra dig.

Registrering af hjertestartere

Vidste du, at hjertestartere først bliver synlige og tilgængelige for borgere og landets AMK-vagtcentraler, når de er registrerede? Det er vigtigt, at hjertestarterne er registrerede, så medarbejderne på vagtcentralerne kan dirigere førstehjælpere til den nærmeste hjertestarter i tilfælde af hjertestop.

Kender du til uregistrerede hjertestartere, vil vi derfor opfordre til at få dem registreret. Du kan læse mere om hjertestartere og registrering her