Brønshøj-Husum Lokaludvalg har i flere år arbejdet for, at Københavns Kommune skulle genovertage det fredede Brønshøj Vandtårn. Kommunen har nu tilbagekøbt tårnet, og det fejrer lokaludvalget ved at sætte lys på tårnet i hele december måned. Med tårnet tilbage på kommunens hænder, kan det smukke tårn i fremtiden lægge ramme om endnu flere kulturaktiviteter.

Kom og vær med, når socialborgmester Jesper Christensen tænder lysene lørdag den 5.december kl. 15.30 og en række musikere spiller unikke gratis koncerter i vandtårnet. Billetter til koncerterne kan afhentes i Kulturhuset Pilegården fra uge 48 i tidsrummet 9-16, max. 4 billetter pr. person.

Der er også aktiviteter med spejderne fra Bellahøj 21st Barking, nisseoptog i brandbil fra Tingbjerg og juleworkshop i Rytterskolen. Se hele programmet herunder.

Billetter til aftenens fællesspisning i Kulturhuset Pilegården kan bestilles på tlf. 39653149 eller mail anni_helmer@mail.dk, dog senest onsdag den 2. december kl. 12.00.

Billetter til julejazz i Pilegården kan købes ved indgangen.

Jul-i-vandtårnet-jpeg