Hvem, synes du, har gjort noget helt særligt for Brønshøj, Husum og Tingbjerg?

Hvem har bidraget til, at bydelen er blevet et rigere og bedre sted at bo og færdes i? Og hvem er derved med til at gøre vores bydel kendt for at være et attraktivt område?

Bydelsprisen 2017

Lokaludvalget uddeler igen i år Bydelsprisen på 10.000 kr. Prisen bliver uddelt på Kulturdagen den 10. juni 2017. Prisuddelingen sker kl. 14 fra scenen på Brønshøj Torv.

Prisen kan tildeles grupper, klubber, foreninger, institutioner, forretninger og enkeltpersoner, der har gjort en særlig indsats for at skabe en levende udvikling af Brønshøj-Husum og dermed bidraget til at gøre bydelen kendt som et attraktivt sted at bo, handle og leve i.

Prismodtagere, som kan komme i betragtning, har:

 • Ydet en særlig indsats for at fremme udviklingen af et godt og levende miljø for borgerne i Brønshøj-Husum.
 • Taget initiativer og virket som igangsætter og inspirator for fornyelsen og udviklingen af handelsstrøgene, torve, parker, volde, moser, boligområder, skoler, institutioner, det sociale eller kulturelle liv og dermed gjort Brønshøj-Husum kendt som en attraktiv bydel.
 • Udvist mod og nytænkning.

Bydelsprisen afløste i 2015 lokaludvalgets Kulturpris, som blev uddelt i årene 2010-2014. Her kan du se tidligere års vindere af Kulturprisen og Bydelsprisen.

2 replies
 1. Pernille Kabell
  Pernille Kabell siger:

  Design By Kalle for at flytte fokus længere ned af Frederikssundvej – og skabe en trendy, kreativ, kvalitetsbevidst og hyggelig lille oase i det hjørne sammen med Kaffekontoret. Fortovskoncerterne er sådan et smukt og fint initiativ, som viser at man kan samle voksne og børn uden hoppeborge og gejl – men bare med musik og god stemning.

  • Administrator
   Administrator siger:

   Kære Pernille,
   Tak for din indstilling. Modtageren af bydelsprisen vil blive afsløret på Kulturdagen 10. juni på Brønshøj Torv. Mvh, Kathrine, sekretariatet

Kommentarer er lukkede.