Lokaludvalget har opdateret de kriterier, de bruger, når de uddeler støtte fra Bydelspuljen.

Ansøgere, der før har søgt Bydelspuljen vil nikke genkendende til de fleste støttekriterier. Men tidligere ansøgere skal være opmærksomme på, at den aktivitet man søger støtte til, fremover i udgangspunktet ikke må være annonceret, når ansøgningen behandles. Så det er en rigtig god idé at søge Bydelspujlen i god tid, inden dit projekt løber af stablen.

Nye som gamle ansøgere opfordres også til at læse  dokumentet “Vejledning – sådan søger du støtte fra Bydelspuljen”. Her er der masser af gode råd om hvordan du søger, hvordan du skal forstå puljekriterierne og hvor du ellers kan søge støtte til aktiviteter.

Kriterierne træder i kraft fra næste ansøgningsfrist, den 18. maj 2015.

Links

Se de nye støttekriterier her

Vejledning – sådan søger du støtte fra Bydelspuljen

Læs mere om Bydelspuljen

 

2 replies
 1. Ulla
  Ulla siger:

  Hvad er begrundelsen for at arrangementet ikke må have været annonceret i den ansøgningen ?

  • Administrator
   Administrator siger:

   Hej Ulla

   Lokaludvalget ønsker, at der gøres opmærksom på, at arrangementer er støttet af Lokaludvalget, når der gøres reklame for projekter, der har fået støtte fra Bydelspuljen.
   Derudover vil Lokaludvalget gerne være sikre på at deres støtte reelt er med til at realisere projektet – hvis et arrangement allerede er annonceret, kunne man godt forestille sig at det vil blive afholdt uanset om Lokaludvalget vælger at støtte eller ej.
   I kriterierne står der, at aktiviteter ikke må være afholdt eller annonceret på behandlingstidspunktet, med mindre særlige omstændigheder gør sig gældende.
   Hvis Lokaludvalget mener, at ansøger har en god begrundelse for at have annonceret arrangementet, kan de altså godt vælge at give støtte.
   Håber det var svar nok, ellers beder vi gerne Lokaludvalget om at uddybe.

   Hilsen Marie, puljemedarbejder

Kommentarer er lukkede.