Lokaludvalget inviterer alle de folk, som igennem årerne har søgt bydelspuljen til en hyggelig komsammen med mad, netværksmulighed og tips og tricks til projektmageriet.   

Brønshøj-Husum lokaludvalg vil gerne hylde alle de frivillige, som igennem årerne har søgt bydelspuljen. Vi inviterer derfor til en puljeinspirationsaften, hvor medlemmer fra Lokaludvalget vil være til stede og skuespillerne Laura Kamis Wrang og Gitte Bech Ballesheim, som selv er garvede projektmagere, vil holde en workshop omkring deres ide-genereringsværktøjer samt give en række fif til do´s and dont´s ved fondsfinanciering. Lokaludvalget håber aftenen vil inspirere til flere gode ansøgninger. Der serveres aftensmad og dessert, og i den forbindelse bliver der lejlighed til at netværke med alle de fremmødte ildsjæle.

KOM og få en hyggelig aften torsdag den 16. jan. 2014 kl 18.00-20.30, lokale 1 i Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17 (arangementet skulle oprindeligt været afholdt den 5. dec. 2013, men blev aflyst p.g.a. stomen Bodil).

Tilmelding er nødvendig senest den 13. jan. på zc61@okf.kk.dk eller 27581049.