Hvordan står det egentlig til med sundheden i vores bydel? Kom og bliv klogere på lokale problemstillinger når Lokaludvalget inviterer til uformel debat om sundheden i Brønshøj-Husum. Arrangementet finder sted mandag den 16. februar kl. 17-19 i Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17 B. Der er gratis sandwich og kaffe til de fremmødte.

Der vil være særligt fokus på sundhed i ældrelivet og på psykisk sundhed. Som optakt til diskussionen vil der være oplæg fra Linda Ammitzbøll-Bach, der arbejder i det socialpsykiatriske samværs- og aktivitetstilbud Kontakten i Tingbjerg og fra Signe Gadegaard, pædagogisk antropolog, der har skrevet speciale om ældre og sundhed, med udgangspunkt i Husum Vænge Centret.

Debatmødet afholdes i anledning af at Københavns Kommune har sendt et forslag til en ny sundhedspolitik samt en ældrepolitik i høring. Interesserede kan læse de to politikudkast på hjemmesiden http://blivhoert.kk.dk/

Se invitationen her – Nyd livet i Brønshøj-Husum