På Bellahøj ligger Københavns største friluftsscene. Scenen er nedslidt, men har alligevel dannet ramme om mange stemningsfulde arrangementer de seneste år.

Brønshøj-Husum Lokaludvalg arbejder for, at scenen bliver renoveret og kan tiltrække endnu flere gæster. Vi holdt dialogmøde i januar 2017 og spurgte: Hvordan gør vi det lettere at lave aktiviteter på scenen nu og for fremtiden? Og hvordan sørger vi for, at resten af København får øje på denne perle af et kultursted?

Vil du være med til at arbejde for, at Friluftsscenen får opmærksomhed, så kontakt sekretariatet og meld dig til gruppen, som vi foreløbig har kaldt ‘Friluftsscenens Venner’. Gruppen blev nedsat på dialogmøde 25. januar og mødes første gang i efteråret 2017.

 

1 svar
  1. John Bredahl
    John Bredahl siger:

    Jeg vil gerne deltage i arbejdet om friluftscenen. Bor: Ved Bellahøj Syd 22, 11.03, Telf.: 42 44 06 68

Kommentarer er lukkede.