[nggallery id=27]

 

annonce-æblefest -web

 

 

 

Mød Ingrid Marie og alle hendes venner

 

Igen i år festligholder Brønshøj-Husum lokaludvalg æblet med et brag en æblefest på Brønshøj Torv lørdag den 12. oktober fra 11-15. Æblefesten er arrangeret som led i Miljøfestivalen i København og byder udover mostpressning af dine æbler ved hjælp af  to store pakkepressere med donkraft på et væld af aktiviteter. Maren Korsgård hjælper med at sortsbestemme æbler og Susse Volander og partnere står bag en kreativ æbleworkshop for børn. Tue Pedersen viser hvordan man kan lave spændende æblemad og giver smagsprøver herpå. Sammen med spejderne kan du stege æbler over bål. DJ Frey Vollander søger for musikken. Tag en kurv æbler med fra din have eller hvis du ikke selv har nogen æbler så bugner haverne fortiden med æbler og du kan helt sikkert få lov at samle en kasse. Det gør ikke noget at de er lidt stødte, de skal bare ikke være rådne. Tag frostposer og flasker med til at opbevare æblemosten i.

Der er indkøbt nogle fine 1 liter glasflasker man kan købe for 10. kr. pr. stk